Modelfotografie arrow

Naast modelfotografie kunnen wij ook de extra optie bieden van modelfilm. Door deze te combineren kunnen we nieuwe foto en video content tegelijk produceren waardoor we dit tegen de beste prijzen kunnen leveren.

Dr. Still

Meedenkend en flexibel

Met onze meedenkende en flexibele houding halen wij het beste uit onze samenwerkingen.

Modelfotografie sinds 1996

Onze modelftografen hebben ruim 25 jaar ervaring.

De perfecte combinatie van Topkwaliteit en snelheid

Een snelle levering van haarscherpe, kleurechte en fris belichte modelfoto’s!

 

Wij zijn Dr. Still

Wij zijn Dr. Still! De specialist in modelfotografie. Door creativiteit, betrokkenheid en ervaring schieten onze fotografen al ruim 25 jaar topkwaliteit foto’s. In de afgelopen jaren helpen wij uiteenlopende klanten met het leveren van modelfoto’s op maat. Daar zijn wij trots op!

Ben jij de volgende waar wij de samenwerking mee mogen aangaan?

Waarom Dr. Still?

Door onze expertise op het gebied van modelfotografie kunnen we tegen de scherpste prijzen de beste kwaliteit foto’s leveren. Door veel samen te werken met grote partijen hebben we geleerd om op de meest efficiënte manier te werken. Hierdoor kunnen we grote aantallen foto’s in een korte tijd leveren.

Zo gaan wij te werk

1

Inventariseren

2

Testfoto's

3

Aanleveren & uploaden

Dit vonden anderen van ons werk

Daisy Vermeer
Daisy Vermeer
06/10/2020
Hele fijne en professionele partij om mee te werken. Top kwaliteit productfoto’s geleverd en bovendien erg snel. Naast productfotografie maken ze ook productvideo’s, kom ik volgende keer zeker bij hen voor terug!
talha sayan
talha sayan
07/07/2020
Geweldige productfoto's en creatieve medewerkers!! Wij zijn heel erg tevreden!
Roxanne Turnschool Alianza
Roxanne Turnschool Alianza
06/11/2018
Snelle levering, goede kwaliteit en super prijzen
Makkelijke Moestuin
Makkelijke Moestuin
29/11/2017
Geweldige foto's ontvangen voor een zeer schappelijke prijs.
Marja Mulder
Marja Mulder
16/09/2017
Vorig jaar september kennis gemaakt met Marco vanwege de update van mijn portfolio. Prachtige foto's zijn het geworden, heel blij mee. De sfeer is vriendelijk en ontspannen, geen haastwerk, alle aandacht en tijd, top! De foto's kreeg ik al dezelfde dag via de mail toegestuurd, fantastisch! Ik kan hem/hen van harte aanbevelen. Dit wordt een jaarlijks terugkerende 'happening' :-) Ik verheug me er nu al op. Tot snel Marco!
Harmina de Jong
Harmina de Jong
15/09/2017
Al sinds 2008 werk ik samen met Dr. Still voor de productfotografie en packshots van Scapino. Dr. Still werkt met scherpe prijzen, ze zijn bovendien accuraat, enorm snel én flexibel. Erg prettige eigenschappen als we besluiten last-minute een actie te starten. En dat gebeurd nog al eens! Marco en Shanna zijn een fijn stel mensen om mee samen te werken. Voor mij voelt het altijd als twee extra collega’s. Een absolute aanrader!
Irene Fransen
Irene Fransen
15/09/2017
Al jaren werk ik samen met Dr. Still voor de fotografie van Ziengs Schoenen en dat is niet voor niks: ik werk voornamelijk samen met Marco en Shanna, beiden zijn zij erg toegankelijk, flexibel en zijn zij pro-actief tijdens het gehele proces. Wanneer de beide fotografen, gespecialiseerd in product-fotografie, leuke ideeën hebben dan opperen ze dat, maar ook als de klant een out-of-the-box idee heeft, dan is niks teveel gevraagd en dan wordt alles uit de kast getrokken om aan die wensen te voldoen! Dit gebeurt met veel passie en enthousiasme en dat is exact wat Dr. Still typeert. Heel cliché; hun werk is hun hobby en dat voel je als opdrachtgever. Na een opdracht is Dr. Still vlot in de bewerking van de materialen om je vervolgens te verrassen met het resultaat. Want naast de leuke bijkomstigheid van een goede verhouding, mag ook het resultaat er zijn. Kortom: dik tevreden (en dat zegt wat, wanneer dat uit de mond komt van een persoon die over het algemeen nogal kritisch is over van alles en nog wat;))
schomaker mannenmode
schomaker mannenmode
14/09/2017
Snel en perfecte kwaliteit! Makkelijk in communicatie!
Copy to clipboard

Laten we samenwerken

Ben jij opzoek naar een ervaren modelfotograaf? Dan gaan wij van DR. Still graag de samenwerking met jou aan. Wij garanderen topkwaliteit foto’s en een snelle levering waarin onze expertise de boventoon voert!

25 jaar ervaring in modelfotografie

De perfecte combinatie van Topkwaliteit en snelheid

Meedenkend en flexibel

We bellen je graag terug of reageren op je contactverzoek!